VILÁGRANYÍLÓ ÚJDONSÁG

Biztonsági bejárati ajtók


A Mega biztonsági ajtókat speciálisan panel, és hagyományos bérházakba fejlesztették ki. Szakembereink a helyszínre szállítják, és alig 2 óra alatt beszerelik az Ön által kiválasztott korszerû, biztonságos és esztétikus bejárati ajtót. A beépítés az egyedi technológia miatt utólagos kõmûves és festõ munkát nem igényel! Az acéllemez szerkezetû ajtók borítása fényes vagy matt felületû MDF lap. Kínálatunkban szerepelnek még a közkedvelt, 16 ponton záródó kínai ajtók. A beépítési költség háztípusonként változó.


Nézzen szét virtuálisan a Soltész utcán lévõ üzletünkben

Köszöntjük a minõségi ajtók és nyílászárók világában!


Cégünk profilja 3 fõ részbõl épül fel.


Forgalmazunk:


   - biztonsági bejárati ajtókat


    - beltéri ajtókat


    - mûanyag nyílászáró- és árnyékolórendszereket


Igény esetén minden termékünket rövid határidõn belül beszereljük egy elõre megbeszélt idõpontban.

Beltéri ajtókA kínálatunkban szereplõ dekor fóliás beltéri ajtók tökéletesen megfelelnek családi házak, irodák, illetve panellakások dekoratív belsõ tereinek kialakítására. A csak nálunk található Vario beltéri ajtócsalád minden igényt kielégítõ színekben és mintázatban rendelhetõk. A termékek utólag szerelhetõ,állítható MDF tokkal rendelkeznek, az ajtók fóliázása könnyen tisztítható, nem fakul, ellenáll a nedvességnek, a karcolásnak. Ajtóink kiváló hõ- és hangszigetelésû 4 cm-es tömör MDF lappal vannak ellátva, melyek 3 forgópánttal vannak szerelve. A széles méretválasztékban kérhetõ ajtólap, valamint a különbözõ falvastagságokhoz egyedileg rendelhetõ tok biztosítja a tökéletes választás lehetõségét.


Műanyag nyílászáró- és árnyékolórendszerekKészletünkben szerepelnek többféle kivitelû modern, esztétikus nyílászárók, valamint forgalmazunk minõségi árnyékolástechnikai kellékeket.