valami

Prestige M-87:


A Mega biztonsági ajtókat speciálisan panel, és hagyományos bérházakba fejlesztették ki. Szakembereink a helyszínre szállítják, és alig 2 óra alatt beszerelik az Ön által kiválasztott korszerű, biztonságos és esztétikus bejárati ajtót. A beépítés az egyedi technológia miatt utólagos kőműves és festő munkát nem igényel! Az acéllemez szerkezetű ajtók borítása fényes vagy matt felületű MDF lap.

RENDELHETŐ MÉRETEK:


• 920/1050 x 2040/2110 mm

• 860/950 x 2000/2050 mmAktuális árainkról, kérjük érdeklődjön e-mailben, telefonon vagy személyesen bemutatótermeinkben!

Minden ajtó rendelhető 11cm-es, illetve 15cm-es tokvastagsággal.


Színválaszték:

-   Fényes dió

  1. -  Matt dió


Felépítés:

Az ajtót kívülről és belülről préselt MDF lap borítja, amelyet5 rétegű festék, illetve 3 rétegű lakk borít. Az MDF lapok mögött helyezkedik el az ajtó „lelke” az acéllemez, amely másfél mm vastagságú. Az acéllapok között pedig hosszanti irányban és az ajtó szélességében merevítő vasak találhatók. A szigetelés üveggyapottal történik. Az ajtó tokja acéllemezekből áll, amelyek a különleges technológiának köszönhetően rátakarnak a megbontott felületre és ezáltal nincs szükség utómunkálatokra.


Az ár komplett ajtóra vonatkozik, tokkal, takarással, zárral, pántokkal, a kilinccsel!

További ajtók kínálatunkból

Copyright © 2010 Megadoor.hu.

All rights reserved.