Milyen ajtót válasszak?

Házhoz hozzák az ajtót?

Mennyibe kerül a szerelési díj?

Rólunk

A Mega Door System - Csokoland Kft. fő profilja az építőiparban egyre nagyobb elismerést kiváltó acél biztonsági bejárati ajtók forgalmazása. Tevékenységünket 2004-ben kezdtük a Mega biztonsági ajtók forgalmazásával. Mára bővült a terméklista beltéri ajtókkal és más cégek által gyártott biztonsági ajtókkal. Kínálatunkban szerepelnek még a közkedvelt, 16 ponton záródó kínai ajtók.

Energikus belső terek kialakítására ajánljuk design-os ajtóinkat, lakásokba irodákba, közületekbe. A csak nálunk található VARIO beltéri ajtócsalád minden igényt kielégítő színekben és mintázatban rendelhető. Kínálatunkban szereplő dekorfóliás beltéri ajtók tökéletesen megfelelnek családi házak, irodák és panel lakások dekoratív belső tereinek kialakítására. Ajtóink fóliázása tökéletesen megfelel a mai kor elvárásainak, könnyen tisztítható, ellenáll a nedvességnek, a karcolásnak. A kiegészítők és az exkluzív tartozékok széles körű választéka szabad teret biztosít  a kialakításban (fényáteresztő ablaknyílások, kilincsgarnitúrák, stb.). Akár kellemes időtöltésre vágyik, akár kellemes munkára nálunk megtalálja az ön igényeinek és a modern lakberendezés követelményeinek megfelelő ajtót.

Cégünk műanyag nyílászárók, komplett homlokzati hőszigetelő rendszerek forgalmazásával, beépítésével és kivitelezésével is foglalkozik. Forgalmazunk továbbá redőnyöket, reluxákat, rovarhálókat, párkányokat. Nem csak magán vásárlók, hanem kivitelező és beruházó cégek is megtalálják nálunk az egyénre szabott folyamatos kedvezményeinket. Termékeink kiemelkedő minőségéről és kedvező áráról győződjön meg bemutatótermünkben.